Hesabımı Sil
Hira AI hesabınıza bağlı tüm verileri kalıcı olarak kaldırır.
Bu işlem geri alınamaz. Onayladığınızda hesabınıza bağlı veriler sunucularımızdan kaldırılır ve geri getirilemez.
Silme işlemiyle kaldırılan bilgiler:
- Abonelik (premium) durumunuz
- Bildirim ayarlarınız
- Açılış anketi cevaplarınız
- Anonim kullanıcı kimliğiniz (jetonunuz)
Uygulamadaki “Hesabımı Sil” bağlantısı bu sayfayı kullanıcı kimliğiniz önceden doldurulmuş olarak açar. Dilerseniz kimliğinizi aşağıya elle de girebilirsiniz.
Aboneliğiniz varsa, hesabınızı silmek onu otomatik olarak iptal etmez; aktif aboneliği App Store > Aboneliklerüzerinden ayrıca iptal etmeniz gerekir.
Başka bir veri talebi için yusufilkeroguz@gmail.com adresine yazabilir, ayrıntılar için Gizlilik Politikası sayfamıza bakabilirsiniz.